Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, dışarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Mafevkda yan düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Kapının bediiyat strüktürsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına hileınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve mütenasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın ve acil tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da ifade edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna misil. 

Şirketimiz talebi onaylama yazar işleme koyabilir yahut lazımçesini açıklayarak talebi tasarlı usulle reddedebilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli Yangın kapısı istanbul eden levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel kapıların semtı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Binalarda belli başlı standartlarda görev alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page